Wednesday, July 19, 2006

Viva Forever


07.09.2006 was the last nite i hanging out with my friends here (Really???) Of course I went for my France and supported my other babe, Zidane.


In the beginning, my darlin' called me to join the meeting at the Meeting in Dunhua. It was a nice bar, except it looks like No Name, another bar in Shida. In Meeting, they have different kind of events everynite. It was a bday event at that nite when Kai and I went there.

After having left the Meeting, we both were heading home. My besta called me when I was at the Welcome asking me to Jr. Cafe to watch our hero Zinedine Zidane :P. Of course, I am in!!! It was a great game even my hero got kicked out. But insulting a family thing is a coward way to make someone's kicked out from a game (in my opinion). Both of us went for France, but they lost. What a pity. I dun think Italy was great heh.

These days, mostly we just hang out at 99 as usual. Dunno what to do. Hongkong? Yeeah Kai, I am going with ya :P

P. S. Sorry for the date updating prenssssssssssss with love xxx

13 Comments:

Blogger Zilko said...

Akhirnya updated juga nih.... :) Klo aku sih pas itu ngedukung Italy, he3... :P

Klo Materazzi emang ngomong gitu (Insulted Zidane's mum or sister or religion), memang dia itu SANGATLAH BETUL-BETUL PAYAH SEKALI.... .

3:09 PM  
Blogger Celine-Lotuz said...

kasian mas zidane,,,makin cintrong aja dah :d

8:19 PM  
Blogger Wishing On The Star said...

Yeah Zidaneistis juga..hahahaa

2:58 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

zilko,,,,,,iya nih parah tuh org, kata2 org sih ganteng, alah ganteng kucing! ko, ndak ada bahasa tuh sangatlah betul2 sekali, itu bahasa indonesia yg tidak baik dan tidak benar kakakkakakak kok jadi guru kkakakak


kuning,,,,gue juga, share dunk :D

star,,,,,,iya nih, mao ajak kawin, tapi udha keduluan istrinya :D

5:10 AM  
Blogger Sisca said...

Zizou juga manusia ya Jeng :)

Tapi rakyat Prancis cintanya gak berkurang kepada Zidane setelah insiden ini.

Sayangnya ia belum berniat ganti istri, Jeng heheehe

9:01 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

sapa yg mao sih keluarga kita dihina, gak lah! kalo gue sih, gue cincang!
I love him more now :D sayang disayang udah taken hehe :P
kakkakakkakaka gue juga belum berniat ganti pacar :D

7:31 AM  
Blogger [ M.i.s.s U.n.p.e.r.f.e.c.t ] said...

dats true non,coward bgt pake insultin familiy... cuman gw sesalin nape pake butt head doank sih zidane,tabokkkkk sekalian aja biar sama2 kartu merahh kali yeee :P

but watever happend,zidane still my soccer hero..period..

9:16 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

iya yah napa cuman pake palak, tonjok aja sekalian "dedek"nya kakkakkakaka

masih my hero juga :D

6:48 PM  
Blogger dian decante said...

oh my darling zizou...dasar puttana itu materazi. i wish si zizou ngantam idungnya, biar patah !! viva forever !! the best player of wc 2006 ! gue makin cinta ama dia lho jeng, sejak kejadian head butt.

gue rasa senang banget tuh italiano mafioso zizou kenak red card. memang itu maksudnya.

2:38 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

iya lah itukan pemain handalan, but bikin player out bukanlah hal yg mulia hueeg

5:43 PM  
Blogger dian decante said...

memang bukan perbuatan yg mulia, paduka. begitulah pemaen itali mafia. syukurin deh, paduka, si materazi kenak denda juga. ama absen maen 2x. mati anjing deh sana

5:36 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

gue kawinin tuh mafia biar gak berani ama permaisuri :D

8:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

12:32 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home