Wednesday, April 19, 2006

the Marys



After reading the book of Dan Brown, The Da Vinci Code, many ppl might get confused wiht Mary.

According to the Bible, there were 4 Marys at the time in Jesus period of time.

Mary, the mother of Jesus, Mary Bethany, Mary Magdalene, and Mary, Lazarus' sister.

(The wives of the Davidic line, which Jesus belonged to, took the title Mary. This explains why both Jesus' mother and "wife" are called Mary).

So, don't get confused.....

6 Comments:

Blogger dian decante said...

mary austin juga ada. mantan pacranya freddie mercury...hehehhe gue baru baca 4 lembar, jeng hihihi

8:54 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

kakakkaak ada ada jeng loe kakkakakak

3:43 AM  
Blogger Jeng Ungu said...

Hehehe.. iyahh banyak sekali Mary di bible story. Liatin loe ama si dian baca Dan Brown, gua jadi pengen re-read lage.

*cman males kalo kebayang capeknya pegangin tuh buku yg beratnya semampoes2* Bukan mataku yg cape, TANGAN ku

5:14 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

masak sih berat? gak ahhh...beli yg asli gak berat kan pake kertas murahan kakakakaka

1:02 PM  
Blogger Tiwi said...

pe er nih, sumprit bukunya belum tak lanjutin baca, ngeblog mlulu sih.

8:29 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

baca tuh jeng, bagus tuh buku, fiksi kan ....

10:32 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home