Wednesday, February 22, 2006

Deuce Bigalow


Mell and I watched the movie of Deuce Bigalow. Funney shit! I love Rob Schneider....no kidding, guarantee you wuahhahaha all the time.
In this movie, he tries to help his *blink-blink* friend Jay who is a gay (and a murderer).
Lots of stupid shit was just so funney.... Actually the story is 85% similar to the first one, like the women who Deuce met, only in this movie, they make fun of European especially Dutch (no offense)!
Wanna know more??? Go en buy your own ticket!

5 Comments:

Blogger Celine-Lotuz said...

hahahahahah...but lucuan yang pertama keknya.

6:40 AM  
Blogger diana-cantik said...

Blon liat filmnya males ke bios :p , Filmnya bikin di blanda , making off nya sejuta kali diputer di TV , kalo ga salah sich hanya ngetawain BLanda doank , pemainnya juga blanda melulu :P

met kanl yah
digits
http://www.digitsplace.com

9:39 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

mell >> sama2 Rob Schneider kok kakkaak

diana cuantik >> ahh org amrik kapan sih gak ketawain org lain (dunia bakal kiamat kali). lam kenal jua diana, btw nama gue Bronx bukan blon ntar bolong pulak kakakakak

10:04 AM  
Blogger dian decante said...

kakakakak...bukan cuma belanda yg di olok-olok, inggris juga apalagi aksennya hihi...u cant do this, we are english, we only show love to dogs and horses (bacanya pls pake aksen english) no offense juga

i love dutch...tall sih

7:11 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

i love kentang (tall sih) kakkkak
gue duluk accent british kental tapi sejak hidup ama kentang tak begitu, gue ajarin dia jua hehehe

3:08 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home