Sunday, May 07, 2006

little black book


I have seen this movie more than 3 times, and still love it! Yippie!!! And FYI (for your information) I am watching it with Mell now.
I like the character Stacey played by Brittany Murphy.

I love Brittany Murphy, Dakota Fanning, Densel Washington, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker, Scarlette Johanson, Neve Campbell, Natalie Portman and so on.

Three of my yippie movies that I've seen and will always be watching them again are Wicker Park and Closer. My fave entertainment when I am bored is Sex and the City. I can watch the episode 3 (when Carrie met Aidan) more than 3 times in a day :D
Yay me up babey!

7 Comments:

Anonymous meli said...

ya gue relain si maruko aja akhirnya karena harus ikut nonton yang ini...abis tipinya cuman satu gak bisa dibelah dua kakakakakk

11:04 AM  
Blogger Jeng Ungu said...

gua skrg lg ntn season 4 wakaakaka (soalnya yg laen ntah raib kemana discnya)

tapi beneran deh, harusnya carrie sama aidan, alexander patrosky??

*rolls my eyes* puhleazeeee

12:05 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

mell >>> loe mah, bisa gak sih nonton sinchan en gak nonton maruko wuakkakakkak cuba aja belah long


violette >>> aku juga suka season 4, yg Carrie pake turban warna merah-orange :D God! she is so hot! petrovsky??? gay bo!

3:20 PM  
Blogger mee! said...

ehehehe...udeh nonton juga, seru!
tp kesian ama stacey. gw rasa kebanyakan cewek bakalan kek gtuh. but gw serem pas adegan dia nyamar ke dokter mantan cowok dia trus dikiret ato diapain sih ituh....iwww iyaks, ampe nyengir-nyengir nontonnya fufufu...

ahahaha...gw sih lebih prefer big kalo dia waras hihihi...sayangnya engga...

4:13 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

iya sukaaaaaaaaaaaa berat ama brittany murphy!!!!! udah nonton lebih dari 3x masih suka...biasa cewekkkkkk sentimentil.
Big? kalo Big gue sih ok ok aja, punya Carrie? ogah, never learn!

4:41 PM  
Blogger dian decante said...

huhuhu belom nonton. tapi gue juga sukaaaa ama denzel washington, dakota fanning. minggu depan nonton the da vinci code...yippeee kaye

6:33 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

yippie yippie yeah yeah, pasti gue yg pertama beli tiket en duduk paling depan for da vinci code :D,
denzel washington, dakota fanning...MAN ON FIREEEEEEEEEEEEE

3:50 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home