Sunday, April 06, 2008

Shopping

Shopping ck underwear is a thing to do on my to-d0 list. Since CK underwear is a lot cheaper in USA than in Germany. Imagine, they sell the bra (on the pic) for $17.99 and you pay at least 35 Euro in Germany.

Since, Potato is coming to Germany, I am checking all lists online hehehe.

9 Comments:

OpenID mercuryfalling said...

ehem kalo si potato di check luggagenya di bandara, yg meriksa kaget kali ya nemu underwear cewek hehhhe

12:44 AM  
Blogger Z - i - l - k - o said...

wahahaha, koq bisa mahal ky gitu sih? Memang beda ya sama bra2 lain? hahhaa

2:39 PM  
Blogger Meli Bong said...

sama aja di sini juga mahal yg merk ck....gue gak cocok pake ck..abis tonjolannya kempis seh hahahahaha

7:09 PM  
Anonymous Notebooks said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

12:11 PM  
Blogger adam brown said...

Hi again, see tthis is the site i told you i signed up to. It has some nice information about how to make money using OPP, i think you might find it interesting. here it is. bye!

6:37 PM  
Blogger [ M.i.s.s U.n.p.e.r.f.e.c.t ] said...

weks but mungkin CK german emang made in sana kali !

disini suka aneh2 made in-nya, kadang bisa nemu made in guetemala loh not USA :P

5:12 AM  
Blogger Tiwi said...

Pajaknya yang bikin mahal tuh....

4:01 PM  
Blogger DeviLucious said...

ngakak gw baca komen zilko heoheoheo

7:31 PM  
Blogger Christy Hann-Trefzger said...

dian ---> iya dulu juga, ampe penjaga gak mao liat, najis kali...kakakkaka

zilko ---> lah iya lah, tergantung gitu lho hehhehe

melong --> loe tahu kan size gue, beda kanan kiri, lebih cocok pake ini

9:16 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home