Thursday, January 25, 2007

Arabic dinner


























A couple weeks ago, Christina (a friend of Nicolas & Frank) and Nicolas made a dinner for Ami and Frank. They cooked Arabic food. Tasted good! We had Greek style salad with Arabic bread, couscous/kuskus (pronunce 'ku:s ku:s) with meat sauce. Couscous is Arabic kind of food made of wheat. More explanation??? Why dun you wiki it hehehe :D

Mozilla and Internet Explorer, they both drive me crazy. When I arrange the pics nice with FireFox, but then somehow looks so fugly in IE. So I recommend you to check them with Fox.

4 Comments:

Blogger dian mercury said...

sooooo excotic...!! yummy kayaknya.
gue demen orang yg suka explorer food ! bukan cuma chinesse food mulu..itu lageee..itu lageee

5:42 PM  
Blogger Isabella said...

xtina 2 mirip si jasmine hihihihihi,,,,yg masak mereka berdua ya???ho sai lei ya!

4:42 AM  
Blogger ZILKO said...

masakan Arab enak ga?? Kemarin liat di The Amazing Race, ada masakan arab: otak!! Arrggghhhh..... :D

1:44 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

jeng dian --> sama jeng, aku juga suka Arabic food..enaaaaak, Turkish juga enak :P :P

mel --> iya tapi yg ini betingkah, pengen gue marahin, tapi udahlah. Masak belanja aja bikin keputusannya gak kalah ama Jessica. Ntar sejam bilang mao masak di sini, 1/2 jam lagi mao masak di sana...Gendenk!

zilko --> Enak Ko, asal jangan makan palak kebo ama kambing aja...Gue ampir teler waktu ke toko Arabic-nya jual palak kambing yg ndak berdaging, gimana mao makannya, palagi tuh mata mlototin trus Arggggggggggggggggggggggggggg

2:06 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home