Wednesday, September 05, 2007

Milan, Italy


























Milan is the most beautiful city I've been by far. The cuisine, weather, people and of course the coffee. You'll never want other else after you try Italian coffee. The best!
We arrived in Milan in the afternoon and the weather was completely different from Germany.

It was 15 Celcius in Aachen, but 30 Celcius in Milan :O
No wonder if i got sick.

We stayed at our friend, Mars' place for a week. He made us salad and pasta for dinner. It was so nice of him. Thanx bello! Started from salad, pasta + champagne then dessert. Yummey!

9 Comments:

Blogger Kece Bong said...

milano milano cihuyyyy
aduhh jeng.,kapan ekke bisa ke sana....kangenn euyyy..kangen kumpul2 bareng kalian....
gue dah liat juga di blog mars ...asemm tuh anak msang banyak picccc bikin sirikkkk :((

5:24 AM  
Blogger Z - i - l - k - o said...

wuah, Milan keren yah. Kapan yah main kesana?? Wkwkwkwkw.... lol. Jadi pengen neh jalan2 ke luar negri lagi...

8:27 AM  
Blogger Tiwi said...

Poto2nya kuraaaang...! wahahaha...bisanya protes nih.

aku gak kangen kopi ato pastanya, kangen suasana Itali ajah...so, stylish!

7:39 PM  
Blogger DeviLucious said...

kerennyaaaa

fav ku pic paling atas kanan.

8:31 PM  
Blogger Innuendo said...

atas kanan keren banget. indah.

itu mars yg dulu di taiwan ? dia udha di milan ya ? memperdalam mode ? pake topi gitu mirip indra bekti

8:49 PM  
Blogger Ancilla said...

wah.. baru mampir lagi ni saya....

jangan lupa cobain gelatto asli sana. dan tak lupa mampir ke pantheon dan melemparkan koin (kl ga sala pantheon di kota milan kan ya?)

9:21 PM  
Blogger Yulia said...

gw kurang suka milan jeng, gak tau napa :(..eh mampir ke venice gak? kan lumayan deket ;)

11:47 PM  
Blogger Yulia said...

balek lagi hueheheh..
@ancilla: maap mo comment :), pantheon di Rome ;)..dan kalo buang koin itu di fontana di trevie di Rome juga ;) (baru plg dr Rome soale, jd tau hueheheheh)

11:49 PM  
Blogger Chili, chili, and more chili said...

You'll never want other else after you try Italian coffee , bener banget tuh Chris , ice creamnya juga enak banget ya .

susie

10:34 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home