Wednesday, May 17, 2006

May 17


May 17 is my second bday from Julian. I started not to celebrate it last year. But to show my respect and appreciation to Julian, I still upload my bday post.

From this 4 seasons, I like summer the most. So, May is in summer. From number 1 to 31, I like 17 cos I had the best sweet seventeen in my life.

So, May 17 is my second bday.

Terima kasih Ucok!

10 Comments:

Blogger Jeng Ungu said...

happy birthday, neng!! =D

no celebration = no drinks??

4:17 PM  
Blogger mee! said...

oh si julian orang batak?
happy bday yah bu! banyak2 minum susu hihihi...
iyah gw ngerti bisa kropos tulang blakang, tp mo muntah tiap bau susu :(
calcium ajah deh ehehehe...

4:42 PM  
Blogger dian decante said...

i hate summer....hate se hate hatenya

8:17 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

violette >>> thank you. there is always a reason to go clubbing. of course we need to punch the bottle hehe

ash >>> hihihi aku kasih nama ucok si ringo ringo padahal nama asli julian charles wuakakakakaka kok minum susu bisa muntah kasian....

jeng dian >>> i love summer :D

3:50 AM  
Blogger Hendri Bun said...

Oooo ... someone got birthday? Congrat deh ... Btw, besok sabtu pasti mabuk lagi dong hehehe ... ndak boleh ketinggalan tuh :))

4:28 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

mao ikut gak koko-latte? :o

6:13 AM  
Blogger Celine-Lotuz said...

huaaa haaaa haaaa kasian julian..suruh di terbang dari aussie ke sini neng hihihihihi ...kita berbahasa indo yang resmi...pasti lucu si bule pinter indo kakakakak kek si nick yang marin kemana tuh kakakakakak

7:12 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

wuahahhahahahaha panggilannya ucok long hehehe

5:08 PM  
Blogger Sisca said...

wakakka Perubahannya jauh banget..dari Julian ke Ucok...!!!!

Btw titip happy birthday for him ya..

5:30 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

wuahhahahahahha birthday for me woi, itu my 2nd bday bukan dia sis hehe

4:15 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home