Thursday, November 06, 2008

wow....normal days now

Wow...I had never imagined that it would take days to fix a laptop. Mine was not fixed, in fact...I think i just throw it away and get a new MAC! But I can not spend more than 2000 USD to get one now, maybe later ...we'll see hehehee.

We still tried to fix my laptop by installing linus and so on. But again hahahha windows sucks! But now i can be happy cos i have a PC. Still windows....(sigh...) but fortunately i can work now :P

5 Comments:

Blogger Tiwi said...

eh, Chris udah beredar lagi....:))

9:16 AM  
Blogger Fida Abbott said...

Hello Chris,

Terima kasih atas kunjungan perdananya, semoga berkesan ya, he, he...

BTW, undangan formal nih dariku. Kalau tertarik ikutan event-ku Fida Abbott's Giveaway of the Year masih ada 4 hari lagi. Kira-kira cukup deh waktunya untuk menulis ttg the most interesting story being an expatriate.

Kutunggu ya responnya...

Have great autumn!!

9:57 AM  
Blogger Fida Abbott said...

Santai saja, nggak usah panjang-panjang. Yang penting menarik. Itu kalau nggak ada waktu loh, he, he....

Thanks atas respon & kunjungan keduanya.

12:29 PM  
Blogger Ash! said...

Linux kali buu. Keknya gara2 abis baca linus deh di tempet g. G stuju sih, gara2 udah nyaman ama windows g udah males blajar pake linux ato mac.
Pa kabaaarr? Maaf ya g udah jarang mampirr.

2:31 AM  
OpenID mercuryfalling said...

tak doain gajian ntar bisa beli apple. di washington banyak neh..apple washington :P

6:39 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home