Tuesday, October 17, 2006

My day - I

Got up late at noon, grabbed a piece of bread with Milo. Getting ready to get my money yuhuuuu. Got dressed and was ready to go :D

Arrived at Mongkok station and then we were looking for the closest Western Union. Yuuhuu, I got my money. Shoooooooooooopping :P

Strolling around Lady's Market, we got nothing. Then my eyes caught something nice at a Tibetan accessory shop. I got bracelets for Nicolas' mum, dad and sister. Cellphone accessories?!?! Took them as well :D

Walked to Yau Ma Tei market. Nice necklaces. Ahh I remebered that Nicolas said I broke his, oh well buy a new one to make it up to him LOL

Walked back to Mongkok, ate at Yoshinoya..ummm niceeeeee. Walked around Fish Market to see gold fish and turtles. So cuteeeeeeeeeeee. They got like West American turtles, but it cost 888 HKD. Huh? Indian turtles, African turtles, they are all sooo cute. Walked, walked, walked, uhhh nice lingerie. Bought one! Winter stockings...three pairs. Undies?? Ummm yes yes please. Went home happily ever after =))

19 Comments:

Blogger dian decante said...

western union ni ye...

mongkok, mangkok

9:26 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

wuakakkka gendenk jeng kena potong 60 euro nih :(
iya nih beli mangkok di mongkok :D wuakakakka

10:34 PM  
Anonymous zilko said...

Wakaka, dasar hobi cewek, shopping... :D

3:09 AM  
Blogger Celine-Lotuz said...

buat gue mana cihuyyyyy hihihihih
kangen neh

8:21 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

zilko >>>> kalo ce gak bisa shopping, harus dibawa ke dokter jiwa tuh wuakakkakaka

melong >>>>> ntar long, sabar aja pasti ada :D kangen juga woi

8:46 AM  
Blogger xuxu said...

shopping foreva

9:20 AM  
Blogger sinceyen said...

Shopping!!!! Wah... sampe berliur aku.... hihihi...

11:02 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

xuxu >>> makanya happily ever after :D

since >>>> ikutan gak? :D

1:18 PM  
Blogger Bverly said...

SHOPPING??!! HK memang tempat untuk shopping yang Great, ooooiiii mau dong ikut! APALAGI KALAU DIBAYARIN JUGA,WAKS!

1:46 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

hehehhe dateng aja bev, gue beliin kura-kura (ninja) aja :D

7:16 AM  
Blogger Bukan Cinta Biasa said...

Gue lagi malasssssss, mau dikasih shopping gratis juga malassss,

9:28 AM  
Anonymous Hazelnut said...

kaget gw baca lo makan di yoshinoya juga!!

gw pas hari itu juga di mongkok makan disana hahahaha satu tangan uda pegel smua b antuin emak pegang belanjaan ladies market...

im thinkin of goin to hk soon hihihihi... dikaw sampe kapan disana say

7:48 PM  
Blogger Biru said...

aduh senenge baca2 dirimu having so much fun ..

mat wiken yah cantik xxx

3:07 AM  
Blogger dian decante said...

hah ?? 60 euro ?? maksud lo conversion ratenya di kota pengirimnya ? uuh banyak banget ya ! aku pernah ngirim ke indo, masak ratenya 7900 !

1:29 AM  
Blogger iwok said...

Sepertinya hari yang indah ya Chris? jalan-jalan terus nih?

12:17 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

jessica >>>> wualaaaaaaaaaaah shopping gratis juga malas,,,hummmm :(

hazelnut >>>> yoshinoya emang makanan enak and murah meriah :P
iya nih kalo uda ke ladies' market mah boroooooooooong semua, dakuh sampe tanggal 25 then ciaoooo hk :D

1:17 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

blue >>>> hehe lumayan nih lagi jjs hihihi met weekend juga nih cutie :P

jeng dian >>>> yg kirim kena 30 euro as a biaya, gue juga kena 30 euro as a biaya juga hikssss abis duit gue hiksss :((

iwok >>>>> iwooooooooooook ikutan gak? hehehe :D hari emang indah wok :D

1:20 PM  
Blogger Tiwi said...

mata ce bahaya, paling gak tahan liat barang bagus, hihihi...

9:29 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

iya hihi bisa ampe ludes nih dollars

12:15 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home