Sunday, November 12, 2006

Movie time

I've been watching lots of movies these days. Plus some episodes. Wedding Crashers, The Sleeping Dictionary (Selima und John, in German), Asterix and Obelix, Transporter 2, East is East, Touch of Pink, Legally Blonde (Nico hadn't watched before), Mambo Italiano, Tortilla Soup (the same movie by Ang Lee called Men, Women, Eating Drinkin in chinese version, a very good movie), Taxi (Hollywood version, sorry guys it sucks to hell), and Team America.
Some Sex and the City episodes sound good and My Name is Earl, funny to hell. That's how my days go by.

East is East + Touch of the Pink
Both movies were played by Jimi Mistri. Touch of the Pink was about a gay Pakistani who was raised in the UK. It was a good movie. While East is East was talking about a Pakistani guy who married to an English woman with 7 children. Very funny and a good movie as well.


The Sleeping Dictionary + Asterix and Obelix

The Sleeping Dictionary was shot in Serawak, Malaysia. Drama. You watch and you judge.
Asterix and Obelix is a French cartoon, for kids and adults. Pretty deep cartoon, but soooooo funny.





Taxi

The worst movie ever (sorry guys if you like it so much). It is just a copy from the French version without any new ideas in it. Only selling models with good looking but bad acting.
Queen Latifah was pretty good, but still not as good as Samy Naceri's acting. Gisele was the hottest but the worst as well in the movie. Why they ruin the script?!?! Bad music with bad acting. Sorry, I am not into blondie LOL




My Name is Earl

Carmen told us about this episodes. My Name is Earl, so stupid so that you laugh to pee. About a guy with his list...KARMA.
Watch it and you know it. If you laugh when you watch Team America then you'll laugh with Earl's scenes :D
Ciao!

9 Comments:

Anonymous zilko said...

Wah, kritikus film kita nih... :)


Lagi nunggu film James Bond: Casino Royale nih... . Oya, WTC bagus ga?? :)

9:53 AM  
Blogger dian decante said...

ya olloh..referensinya pilem lama semua hihihihi...

zilko, jangan nanyak sama orang, kritikus pilem aja aku gak percaya. tapi ktnya si daniel menjalankan peran bond bagus.

7:20 PM  
Blogger dian decante said...

ketinggalan. taxi adalah pilem pertama giselle bundchen. dia sebenarnya gak mau maen pilem, tapi sutradaranya nurut bahwa syuting buat dia hanya dalam satu hari. cuma yg gue heran, kok bintang sekaliber queen latifah mau aja yak nurutin jadwal giselle...

7:53 PM  
Blogger Mel-Sabella said...

taxi hihih demen liat body aduhai si gisele doank kakaka..tapi gue demen ama taxi yang versi prancis...kocak abis...

btw,lagi ada pameran pilem2 eropa dan asia :D yuhuuuu

jadi pengen nonton match point..tapi dvd nya sudah didapet tuh..kesel :(

11:10 AM  
Anonymous Ash! said...

coba nyari di ambassador mel dvdnya wakakakak...

gw nonton juga taxi yang queen latifah ini. tp kok gw lupa yah gmana jalan critanya hihihi...

1:21 PM  
Anonymous hazelnut said...

im never into blondie, either lmao!

bule celup laen cerita yah kakakaakak

5:43 PM  
Anonymous mata said...

sekian dari itu film yang sudah mata tonton cuman taxi

kemaren nonton lake housenya keanu :P

5:12 AM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

zilko >>> pengen share aja LOL, baru aja keluar di sini, tapi kayaknya mao nonton di DVD aja ahh, ke bioskop mahal sini Ko... :D

jeng dian >>> wah panjang amat komennya jeng, tumben..gue panjangin juga ahhhh

makanya di indo filemnya setan mlulu karna gak pernah dikritik org. bagus juga buat pak ustad, dari pada gak ada kerjaan..ya mending tangkap setan :D


melong >>> sama..aku lebih suka taxi versi perancis ...mao juga nonton match point, belom nonton nih :D

6:08 PM  
Blogger The same gal from the Bronx said...

ash >>> emang di taipe ada ambasador LOL

haze >>>> wuakkakakakkkakaka :D :D :D ampe guling-guling

mata >>> belom nonton Lake House tuh, kemaren dari HK ke Korea ada pilihan cuman gak gue nonton...eh pas mao ke Frankfurt gak ada lagi..hikss. Bagus gak?

6:11 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home